Nederlands Nederlands English English Spanish Spanish Onderzoek en Ontwikkeling

ASAMED NV is wereldwijd continue op zoek naar medicijnen, geneesmiddelen en medische hulpmiddelen van een hoogwaardige kwaliteit, die echter onbetaalbaar zijn voor de gewone man. We onderzoeken alle mogelijke manieren om u dezelfde producten voor betaalbare prijzen aan te  bieden.

 

ASAMED NV biedt u alleen hoogwaardige medicijnen, geneesmiddelen en medische hulpmiddelen aan. ASAMED NV onderzoekt welke producten in de wereld voor een te hoge prijs en of te lage kwaliteit worden verkocht.  Dit kan komen door schaarste, patenten, dure marketing of andere reden. Deze producten worden dan door ons strategisch inkoopbeleid voor betaalbare prijzen aan u aangeboden. Echter sluit ASAMED daarbij geen compromissen op de kwaliteit. Hiervoor hebben we rigoureuze normen waar alle producten aan zullen moeten voldoen​​.

Onze kwaliteit wordt bewezen door middel van ons streng test-beleid. Dit test-beleid is er, om u ervan te verzekeren dat u alleen de beste ofterwijl " ASAMED " kwaliteit in handen krijgt. Alle producten worden getest door derden in opdracht van ASAMED NV. Bij elke order ontvangt u een test-rapport, als bewijs van onze kwaliteit.

 

Naast onze strategische inkoop en rigoureuze normen komt onze kwaliteit ook voort uit ons aanpassingsvermogen. ASAMED NV is een organisatie wat flexibel is; in staat om processen, beleid en kennis in te richten of verrichtingen die nodig zijn aan te passen. Om zo de juiste oplossingen te behalen en service te bieden. Zodat onze missie : goede gezondheidszorg, niet duur hoeft te zijn !

 

 

Heeft u vragen dan kunt u contact met ons opnemen, onze contactgegevens vindt u in het menu onder contact.

 dhfgjhgfjNNNasdfasdfasdNuAnimaASAASAASAA